Slim 5
Comanda mea va fi livrata prin Curier direct la domiciliu, fara a fi necesar sa ma deplasez. Curierul va putea sa ma contacteze telefonic pentru a hotari cel mai bun moment pentru livrarea coletului.

Indic mai jos modalitatea de plata, pentru a beneficia de avantajele care decurg din aceasta:

Nu ati ales modalitatea de plata
 

Achit comanda mea in momentul livrarii.

Voi plati, in plus fata de comanda mea, taxele de expediere prin curier in valoare de 19.90 RON.

Doresc sa primesc comanda mea in urmatoarele 48h.

Voi plati, pe langa taxele de expediere, 5.90 RON, reprezentand valoarea suplimentului pentru livrare prioritara.

 
 

Pentru inregistrarea comenzii, va rugam sa completati formularul de mai jos
cu adresa din buletin/carte identitate:

 
Nume *
Prenume *
Data nasterii *
Sex *
Greutate Actuala kg
Greutate Dorita kg
Inaltime cm
Judet *
Localitate *
Localitate *
Strada *
Numar
Bloc
Scara
Ap
Etaj
Cod Poştal
Telefon de contact *
E-mail *
Sursa
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
Judet livrare
Localitate livrare
Localitate livrare
Strada livrare
Numar livrare
Bloc livrare
Scara livrare
Ap livrare
Etaj livrare
Cod Postal livrare
Telefon livrare
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 
termeni si conditii...

Prin completarea acestui formular, imi dau acordul expres si neechivoc ca datele mele personale completate de mine pe cupon sa fie prelucrate de S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. (inregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 2646) in scopul transmiterii ocazional de oferte, mesaje publicitare si de marketing, informatii despre promotii prin posta, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societati comerciale. Am luat la cunostinta de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: drepturile de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opozitie (art. 15), de a ma adresa justitiei (art. 18). Am fost informat ca pot exercita aceste drepturi, in mod gratuit, printr-o simpla cerere semnata, datata si expediata operatorului la CP 39, OP 83 Bucuresti. Sunt de acord sa primesc ocazional mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon si/sau e-mail din partea S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. si a partenerilor sai. Nebifarea niciuneia dintre optiunile de mai jos reprezinta acordul implicit.